Înapoi sus
01.

Povestea, pe scurt

LushiLush este alintul băiețelului nostru: vesel și jucăuș, curios, frumos și energic. Cadourile pentru bebeluși pe care le propune LushiLush sunt inspirate din viața de zi cu zi alături de un-nou născut, adică de micul pui de om care a reconfigurat Universul pe care îl știam până la el. Am descris pe blog, pe larg, cum am creat LushiLush, seturile cadou și de ce folosim frunza de măslin din logo.

Lushi Lush logo
02.

Produse utile, confortabile, simple, delicate

Ideea de a oferi seturi cadou pentru bebeluși a venit tocmai din această experiență fabuloasă, care a început cu drumul de la maternitate spre casă. Am creat produse pe care le-am testat în primul rând noi, utile în orice situație, simple și elegante tocmai prin simplitatea lor, din materiale delicate, prietenoase cu pielea fină a bebelușilor. Și dacă bebelușul are frați sau surori, grija noastră se extinde și asupra acestora. O păturică personalizată va aduce bucurie și fraților mai mari, care deseori simt că noul membru al familiei primește prea multă atenție. Și pentru că povestea noastră are la bază experiența reală, cadourile LushiLush au în vedere și noua ființă ce se naște o dată cu bebelușul ei: MAMA.

03.

La un click distanță!

Vă doriți un cadou special pentru un bebeluș? Sunteți nași sau invitați la un botez? Mergeți să îl cunoașteți pe bebeluș în primele lui zile? Pentru că știm cât preț are timpul, ne-am propus să simplificăm procedurile de căutare și alegere. Cadoul potrivit, multifuncțional, se află doar la un click distanță. Atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș!

04.

Crezul nostru

În procesul de creație și producție avem un crez căruia îi vom dedica tot efortul: produs în România! Ne onorează contribuția noastră la dezvoltarea producției locale, prin oferirea unor produse impecabile, gândite și create responsabil, care să vă bucure sufletul!

05.

Parte din poveste

Seturile cadou inițiale au fost completate cu păturici personalizate, cadouri pentru mame, trusouri și haine pentru botez. Etapele noi în care ne aflăm cu micul Lush, care a inspirat acest brand, ne fac să actualizăm permanent propunerile de produse!

Mă bucur că sunteți parte din povestea noastră! Și vă mulțumesc!

Mirela

Share with #lushi__lush

Follow @lushi__lush for inspiration.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.