Înapoi sus

Mulțumiri – experiența LushiLush. Începuturi

Mirela octombrie 29, 2019 0 comments

Povestea LushiLush este posibilă datorită unor oameni. Și mulțumesc:

 • Adinei, sora mea, omul care mă știe cu bune și cele mai rele, mă ascultă și mă lasă deseori să fierb, până iau decizia cea mai bună. Mai mult, Adina e event planner. Ea știe pe cineva care știe pe cineva, în cel mai bun sens posibil. Nu m-a lăsat nici când m-aș fi lăsat eu însămi de nesuferită ce eram!
 • Mihaelei. Eram un amalgam de trăiri. ”LushiLush” nu putea să fie dospit fără un nume potrivit. L-am ales într-o zi însorită de iarnă, în rondul de la Charles de Gaulle, cu teama de manevrele zilnice de intrare în sensul acela sălbatic și veșnic aglomerat. Căștile în urechi, semnalizare, soare, aglomerație, drumul de la birou spre casă și o discuție cu Mihaela, nașa. Are și blog și e super talentată la scris: Mimi Vanili.
 • Lui Cosmin, tatăl lui Tudor și soțul meu, care mi-a suportat acele de tot felul prin casă, mașina de cusut pe masa din bucătărie, absența inițială a planului de afaceri și toanele post-partum. Cred că acum îl încearcă și ceva sentimente de mândrie.
 • Părinților mei, cei mai buni oameni din univers, pentru că au avut încredere oarbă în mine. Mamei, pentru orele ei de nesomn și veghe pentru ca eu să scriu, să gândesc, să testez, să plâng, să mă plâng, să plâng de fericire. Tatălui, pentru zilele de tovărășie cu micul Lush.
 • Alexandrei mici și Alexandrei mari de la Molcush, care mi-au dat cafea într-o dimineață cu oboseală, m-au ascultat și încurajat, căci seturile-cadou păreau un plan bun.
 • Angelei, care a primit factura cu numărul 1 de la LushiLush și Andreei, pentru factura cu numărul 2 și încă altele de atunci.
 • Irinei Țenovici, de la Happy Friday, care a împărtășit tot ce a știut, mi-a răspuns de fiecare dată detaliat și cu răbdare și mi-a dat contacte prețioase.
 • Andreei Costache (frumoasă, puternică, elegantă) de la Pânză topită deFlorian, care mi-a zâmbit, m-a încurajat, m-a sfătuit de fiecare dată când am avut nevoie de o direcție, m-a trimis la zâna Tron și a devenit un partener de nădejde.
 • Andreei Tron și Iuliei Cuican, zânele creative de la Atelier Tron, fără de care verdele din frunza de măslin nu ar fi prins viață! Cu un creion în mână, îmi explică, până pricep, treburi simple, dar alambicate în mintea mea resetată. Mă suportă când intru ca vântul și nu mă las dusă până nu povestesc câte în lună și în stele.
 • Sandrei, lui Adi și ”mamei lui Adi”, printre cei mai buni oameni pe care îi știu, pentru că facem o echipă foarte bună. Doamnele mă ajută să țin afacerea în ordine, Adi să o prezint cât mai frumos pe site.
 • Mădălinei Ștefan de la Cartobello, pentru că m-a împrietenit cu întâlnirile de la More Networking și mi-a aranjat produse și fundițe în super cutiile Yobi.
 • Letiției și lui Dragoș, pentru onoarea de a pregăti un super filmuleț cu păturicile LushiLush răsfățând pielea micului Matias, în primul lui clip comercial. Ca să nu mai zic de super fotografiile pe care le face Letiția, cu bebeLușul ei delicios mângâiat de păturicile din muselină. Oameni pe care nu i-am întâlnit (încă!), dar care mi-au făcut o surpriză imensă și o bucurie care îmi umple mereu ochii de lacrimi.
 • Prietenilor și rudelor care au distribuit fiecare postare, fără să le fi cerut vreodată. Ceea ce m-a impresionat!
 • Prietenilor care mi-au dat sfaturi prețioase pentru promovare.
 • Prietenilor, cunoscuților și necunoscuților care au comandat primele produse! Fără fotografii, fără detalii, fără să întrebe prețul. Primele trusouri pentru botez au plecat către persoane care au înțeles doar din descriere ce vreau să fac. Ceea ce a fost magic! Încrederea lor de atunci mi-a dat aripile de azi. ”Vreau și eu un set din ce faci tu!” și povestea a mers mai departe!