Înapoi sus

LushiLush la clinica Nativia

Mirela septembrie 21, 2020 0 comments

Pe Instagram a apărut o mișcare interesantă,#momssupportingmoms, care a reunit zeci de comentarii, postări, lacrimi, dureri și bucurii. A pornit bulgărele de zăpadă Cătălina Bucur, pe pagina ei, SunnySideUp, iar Clinica Nativia, prin Ștefania, a continuat! Clinica Nativia organizează un târg chiar în curte, într-un spațiu deschis, cu vânzare de produse. Târgul se numește ”Start bun în viața de mamă”, iar scopul său este dublu:

  • de a sprijini mamele antreprenor să fie cunoscute de către alte mame și femei. Și locul ideal pentru un astfel de sprijin este tocmai o clinică unde au acces sute de paciente în fiecare lună;
  • de a prezenta mamelor alegeri bune pentru ele și bebelușii lor.

M-a bucurat inițiativa clinicii Nativia. Sprijinul acordat mamelor antreprenor este neprețuit. Cred că pentru multe dintre noi clickul s-a produs în perioada maternității și e interesant de urmărit unde ne va duce acest click!

Pe pagina dedicată evenimentului de pe site-ul Nativia, adică aici, găsiți detalii administrative și lista partenerilor. Intrarea este liberă, dar este necesară înscrierea prin e-mail, pentru a ne asigura că totul se desfășoară în cele mai bune condiții. În era Covid, paza bună trece primejdia rea.

Clinica Nativia reunește medici specializați în obstetrică și ginecologie, empatici și comunicativi, îndrumați de către Prof. Dr. Gheorghe Peltecu. Este imposibil să nu fi auzit de echipa de medici de la Nativia, sunt recomandări nenumărate pe toate ”grupurile de mame” pe care sunt înscrisă. Cursurile clinicii Nativia, de asemenea, sunt cunoscute și recomandate viitorilor părinți. Pasul clinicii spre o altfel de grijă, nu doar legată de sănătatea fizică a mamelor, este o premieră în România, din câte știu. Să fie și LushiLush acolo e deja o bucurie mare!

Iată partenerii evenimentului organizat în curtea clinicii:

1. Mustela
2. LifeLine – Banca ta de celule stem
3. Mama Pan
4. Kraftelier Baby
5. Zaliari olive oil
6. Jocuri educative – Education is fun
7. Lushilush
8. Micul Curios
9. Davex Wool

LushiLush vine cu museline, seturile cadou pentru mame, un trusou pentru botez, ca să vedeți în realitate de ce mamele și nașele spun că este minunat, cu zâmbete și recunoștință! Nu știu dacă Lushul – Băiețelul va fi prezent măcar un pic, cât să îl alergăm prin toată curtea, dar vine, cu siguranță, al doilea bebeluș al familiei, aflat în cuib cald în săptămâna 32. Deci, dacă vreți să mă reperați mai ușor, căutați cu privirea o mamă cu ochelari și cu o burtică mare.

Pe curând!

Mirela

clinica Nativia