Înapoi sus

Livrare & Retur

1. Comanda produselor

Comanda produselor se poate face online, urmând pașii clasici pentru o comandă pe un website.

Pentru comanda unui produs, aveți obligația de a furniza datele necesare (nume, adresa, număr de telefon, adresă de email etc), acestea fiind folosite pentru facturare și livrare. Refuzul de a oferi datele necesare prelucrării comenzii duce la imposibilitatea onorarii acesteia.

Despre politica de confidențialitate vă rugăm să citiți pe larg aici.

2. Livrare

Transportul pe teritoriul României se realizează prin intermediul curieratului rapid.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de către dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Vă rugăm să luați în calcul orele obișnuite pentru livrare, respectiv intervalul 9-17, atunci când stabiliți adresa pentru livrare (acasă, la serviciu).

Mir Aksaray SRL, societatea vânzătoare a produselor promovate prin intermediul site-ului lushilush.com, nu este răspunzătoare pentru expedierea întârziată, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/ circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea: blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, accidente), surpări de teren, căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc.; cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea in proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc.

În România, livrarea produselor aflate în stoc se realizează în 48-72 de ore. În funcție de ora plasării comenzii, există șansa ca în București produsele să fie livrate în aceeași zi sau în ziua următoare. În majoritatea situațiilor, în cel mult 48 de ore comenzile ajung în orice colț al țării.

Pentru produsele disponibile la comandă, care necesită personalizare, dimensiuni speciale etc., sunt necesare 10 – 15 zile lucrătoare de la data comenzii.

Pentru precomenzi, termenul de livrare este de 21 de zile lucrătoare.

În situația în care comenzile sunt plasate fără respectarea termenului necesar pentru pregătire și livrare, de 10-21 de zile lucrătoare, acestea nu vor putea fi confirmate. În situația în care comanda este plasată și plata efectuată înainte de confirmarea disponibilității de livrare, suma va fi rambursată.

3. Costuri

Prețul și modalitatea de plata sunt specificate în cadrul comenzii. Mir Aksaray, în calitate de vânzător, va emite către dumneavoastră, în calitate de cumpărător, o factură pentru produsele livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.

Prin trimiterea comenzii, vă exprimați acordul de a primi factura în format electronic, prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în comandă.

Transportul este gratuit pe teritoriul României pentru o comandă ce depășește valoarea totală de 250 RON.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 RON, costurile transportului vor fi suportate de către dumneavoastră, adică 20 de lei.

Pentru transport în afara României, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, la adresa contact@lushilush.com, pentru detalierea costurilor de transport în funcție de destinație.

4. Modalități de plată

Puteți achita contravaloarea produselor LushiLush astfel:

  1. online, cu card bancar. Tranzacția va fi procesată securizat, prin intermediul MobilPay.
  2. prin transfer bancar. Plata comenzii se va face în contul MIR AKSARAY SRL, RO59BREL0002003196290100, deschis la LIBRA BANK. Plata prin Transfer bancar se face în urma confirmării online, email sau telefonic a comenzii și în urma facturii primite. În situația în care plata nu este confirmată în termen de 24 de ore de la data comenzii, comanda se consideră anulată.
  3. Numerar, ramburs (plata la livrare).

 5. Retur

Daca ați achiziționat un articol prin intermediul lushilush.com și doriți să îl returnați, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@lushilush.com.

În conformitate cu legislația în vigoare, returnarea produselor achiziționate online de pe site-ul lushilush.com poate fi realizată în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziționării lor.

Produsul returnat trebuie să nu fie deteriorat și să nu aibă etichetele înlăturate.  Produsele personalizate NU pot fi returnate. Sarcina transportului pentru produsul returnat este în sarcina cumpărătorului. Mir Aksaray se obligă să achite contravaloarea transportul în caz de retur exclusiv în situația în care produsele achiziționate prezintă defecte.

Contravaloarea produselor returnate se virează în contul ÎN LEI indicat de către dumneavoastră, în termen de 3 zile lucrătoare de la data la care produsele reintră în posesia LushiLush.