Înapoi sus

2 ani de la primul trusou pentru botez Simplu

Mirela august 30, 2021 0 comments

Am ajuns la ceas aniversar: 2 ani de la primul trusou pentru botez Simplu!

În iunie 2019 porneam în aventura LushiLush, pe un drum complet necunoscut, într-un domeniu care mi-a adus provocări și satisfacții uriașe. Primele seturi-cadou cu păturici și prosoapele de muselină ajungeau la bebelușii pentru care le-am pregătit. Stabilisem dimensiunile potrivite pentru un bebeluș pornind de la Lușul de acasă, alesesem materiale fine și moi, cu emoții și ușor buimacă.

Tot atunci începeam testele pentru un produs nou, diferit de tot ce găsisem, din materiale premium, în care mi-am pus tot sufletul. Am pariat exclusiv pe simplitate și am câștigat acel pariu. Nu a fost deloc ușor să gândesc un concept nou. Să folosesc materiale care nu mai fuseseră folosite până atunci, să depășesc etapa prosoapelor și a fașelor clasice. Am spălat, călcat, uscat, spălat din nou, am analizat cum se comportă materialele, cum se potrivesc, cum se contractă. Cum se cos.

Așa am creat trusoul pentru botez Simplu. Nu i-am căutat numele mult, doar am pus o literă mare cuvântului pe care îl foloseam ca să descriu cum este el în realitate. Am botezat un trusou și am creat un trend.

Primul trusou Simplu a pornit spre Londra. A fost trusoul Romanitzei. Am brodat numele și frunza de măslin care este parte din logo și care a devenit semnul de recunoaștere în scurt timp.

Trusou botez nou nascuti LushiLush
Trusoul Romanitzei. Credit foto: Vanilla Roads

 

Mi-a fost drag fiecare element. Am iubit fașa, bucata de țesătură pe care preotul o folosește pentru a absorbi Sfântul Mir de pe bebelușul proaspăt botezat. Fașa a devenit și ea o poveste, un semn al recunoașterii trusourilor LushiLush, iar oamenii creativi la care a ajuns s-au jucat cu ea în multe feluri.

 

Fașa Romanaitzei. Credit foto: Vanilla Roads

 

Fașă botez folosită la lumânare
Fașa lui Gruia. Credit foto: Deers Photograaphy

 

Am încurajat utilizarea îndelungată și multifuncționalitatea. Exceptând fașa, care ajunge în cutia cu amintiri, toate celelalte produse pot fi folosite ani buni de acum și în multe feluri. De la păturici, la prosoape și așternuturi. Același produs – la mare, la munte, la plimbare, la somn, în casă, afară. Versatilă și cu personalitate, muselina s-a dovedit o alegere inspirată.

A contat fiecare detaliu și am acordat atenție fiecărui produs. Săpunul pentru preot din ingrediente naturale a fost făcut special pentru LushiLush și are frunza de măslin ștampilată.

 

trusou pentru botez simplu și elegant LushiLush
Trusoul lui Gruia. Credit foto: Deers Photography

 

Timpul ne-a acordat șansa minunată de a colabora cu femei puternice și talentate, cu branduri crescute cu suflet și pasiune.

 

Trusoul Nadiei-Maria și rochiță de la LaliWear

 

 

Trusoul lui Victor și minunății:
– lumânare de la Mo-Candles and More;
–  flori de la Luna Floral Design;
– fotografie de Deers Photography.


Trusoul Liei Elena, cu minunății:
– lumânare de la Mo – Candles and More decorată de Atelier Interesart;
– rochiță superbă de la Hemp Cloth;
– fotografie de Deers Photography.

Cu totul special a fost momentul în care am ales și pregătit trusoul pentru Petru. Lușul cel mic. Fiul meu. Când am creat trusoul Simplu, mi-am imaginat ziua aceasta: după atâția Luși botezați cu trusoul de la LushiLush, voi pregăti trusoul pentru botez chiar pentru noi, pentru al doilea bebeluș. Cu povestea familiei noastre în fiecare detaliu. Am așteptat 2 ani acest moment. Și ziua botezului lui Petru a venit. Și n-a fost mai mândră mamă ca mine. Cu bucuria de a strânge muselinele mele în brațe. Și a le așeza, emoționată, în cutie. Pentru puiul meu!

trusou pentru botez simplu și elegant LushiLush
Trusoul lui Petru-Matei – credit foto: Deers Photography

 

Povestea trusoului Simplu merge mai departe datorită vouă. Apreciați simplitatea, materialele, detaliile și simțiți, când deschideți coletele, că acolo este o parte din sufletul meu. Și vă mulțumesc că scriem povestea LushiLush și povestea botezurilor copiilor și finilor voștri, împreună!

 

Cu bucurie,

 

Mirela